Iitin Vuokratalot Oy on Iitin kunnan kokonaan omistama yhtiö, jolla on omistuksessaan 26 vuokrataloa, joissa on yhteensä 356 asuntoa. Yhtiö omistaa myös Salmi-koti nimisen hoivakodin, jossa on 30 asukaspaikkaa. Salmi-koti on vuokrattu kokonaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle.

Iitissä on ilo asua

Iitti tarjoaa viihtyisän ympäristön asumiseen. Alueelta löytyy päiväkoteja, kouluja, kauppoja ja mahdollisuuksia harrastamiseen. Lisäksi liikkuminen Kouvolaan ja Lahteen on nopeaa.

Lue uusin asumisen esitteemme:

MUKAVASTI MAALLA, KÄTEVÄSTI KESKUSTASSA


Ajankohtaista

 Seppo Huttunen on aloittanut Iitin Vuokratalot Oy:n toimitusjohtajana 16.8.2021.


Toivomme asiointia puhelimitse tai sähköpostilla. Jos henkilökohtainen tapaaminen on välttämätön, on siitä sovittava etukäteen. 

Palvelusihteeri Leena Ikonen, puh: 040 4833 765, leena.ikonen(at)iitti.fi


E-laskusopimusta tehdessänne muistakaa käyttää yksilöintitunnuksena VUOKRAlaskun viitettä (ei vesilaskun). Näin toimimalla saatte e-laskun niin vuokra-, kuin vesilaskuistakin. Ne joilla e-laskusopimus jo on, ei tarvitse vesilaskusta tehdä erikseen uudestaan.


TRAMPOLIINI:

Trampoliinin asentaminen kiinteistön alueelle on kiellettyä. Asuntoihin, joihin kuuluu huoneistopiha, on mahdollista saada lupa trampoliinin asentamiselle. Luvan saamista varten ole yhteydesssä toimistoomme.


 

Vuokralaisen on mahdollista tehdä nykyisin vuokralaskuista e-lasku- tai suoramaksusopimus omassa pankissa.

Maksakaa vuokra saamallanne paperilaskulla ja tehkää e-lasku- ja suoramaksusopimukset vasta sen jälkeen.

Jos ette halua tehdä e-lasku- tai suoramaksusopimusta, säilyttäkää saamanne paperilasku ja maksakaa vuokra joka kuukausi samoilla tiedoilla.

 


Toimistomme asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-15.

Suosittelemme ajanvarausta etukäteen!